Tantra 2018-10-19T14:23:02+00:00

TANTRA

MOJA TANTRA

Uspela sem dejansko uiti iz okvirov, ki jo okrog tantre postavljajo mnogi. Preseči neke okvirje in meje, ki jih naj nebi prečkali. Zakaj ne? Kdo si lahko daje pravico postavljanja pravil na področju spolnosti, popolne intime. Tantro jemljem kot mozaik, kot graditelja popolnih intimnih trenutkov. Ne kot čisto komercialo, ki smo ji danes največkrat priča.

Tantra, tantrična masaža, tantrični seks ali tantrična spolnost. Vseeno mi je. Ime je nepomembno. Vadba tantra joge mi predstavlja vrata v svobodo, v intimo brez tabujev, kjer je dovoljeno vse. Omejitev ne maram, vsi hočemo tudi v spolnem svetu znova in znova napredovati in odkrivati in začutiti še nedoživeto.

Tantre brez seksa zame ni. In dobrega seksa brez nje prav tako ne. Tantra nas namreč vodi do čutenja telesa nam najbližjega, njegovo razumevanje, do popolne predanosti, ko najbližjega vodimo do stanja popolnega užitka in naslade.

Priznavam samo spolno energijo, najmočnejšo energijo na tem planetu, vse ostale sile so izmerljive, ta je in bo ostala za vedno nedefinirana. Njen nosilec smo ženske in na to moramo biti ponosne. Ne, zavedati se moramo kaj nam je bilo pravzaprav dano, položeno v zibelko. Na svojih intimnih srečanjih pričakujem zgolj iskrene udeležence.

Tistih s figo v žepu in polnim nahrbtnikom zavor v sebi ne želim med nami. S takimi ni smiselno delati, ker hočem rezultate in na koncu želim videti na obrazih nasmeh in iskrice v očeh prisotnih, ki preraščajo v močan plamen. In ta plamen lahko gori večno, le skrbeti moramo zanj.

TANTRA ZA DAME

Draga moja, postavi se na prvo mesto. Nemudoma. Drugi bodo počakali nate, ne skrbi, ker te dejansko želijo v svoji bližini videti in čutiti sproščeno in samozavestno, nabito s spolno energijo. Z energijo, ki je dejansko nočeš samo zase, temveč se iz nje pravzaprav napajajo vsi.

Na tantričnih delavnicah odkrivamo svoje telo, se spomnimo ali na novo odkrijemo točke užitka, ki smo jih na poti izgubile ali pa so nam ostale nekako skrite. Naučimo se pokazati svoje najbolj skrite želje in kako jih izživimo. Spomnimo se, da nas je narava nagradila z izjemnim telesom, neverjetnim strojem življenja. Ampak za ta stroj je potrebno skrbeti, ga razvajati in zanj skrbeti kot se spodobi.

Tantrična delavnica za ženske je mišljena dejansko kot nov začetek ali kot nadgradnja tistega kar je bilo v spolnosti vsake posameznice v preteklosti dobro. Tisto kar je kvalitetno, ne zavržemo nikoli. Samo več hočemo. In bolje.

Tantra je le začetek. Do konca ni ovir, ki bi te omejevale in ti nečesa ne dovolile. Tantra ti omogoči, da si dejansko taka, kot si želi vsaka izmed nas. Nikoli nismo do konca zadovoljne, še lepše je slišati, da nismo nikoli popolnoma zadovoljene.

Vadba tantra joge nas pripelje od samospoznanja do popolnega čutenja in čutimo lahko sila različno. To pravzaprav želimo. In si kot ženske tudi zaslužimo.

TANTRA ZA PARE

Tantra je iskren odnos brez tabujev, laži in sprenevedanja. Kot je čista in preprosta sama, želimo, da je tak tudi odnos. To želimo naučiti ali pa samo na novo posaditi seme upanja v vsak posamičen odnos parov, ki obiščejo naše delavnice. Skupaj odkrivamo partnerjevo telo, v ,mnogih primerih spet spregledamo, znova opazimo kako je lep. Tantra nas na začetku vodi po poti ponovnega čutenja, zaznavanja občutkov, ki so se nekje na poti malo izgubili.

TANTRA ZA MOŠKE

Tantra in pridobljeno znanje s tega za mnoge mističnega področja naredi moškega samozavestnega in pripravljenega odpeljati žensko v svet ugodja in popolne predanosti. Žensko in njene erogene cone je potrebno predvsem čutiti in ne samo poznati v teoriji. Gre za energijo. Program ni namenjen moškim, ki so zgolj in samo lovci na lastne orgazme, takih v tantri ne maramo in jim tu pravzaprav ni mesto. Tečaji tantre za moške vas naredijo potrpežljive, vztrajne in čutne, točno takšne kot si ženske želijo. Poznavanje ženskega telesa je kot branje misli vaše izbranke, ki ji res želite le najboljše. In vedno se začne z dotikom.

DOGODKI TANTRA

JOGA, TANTRA?

KONTAKT