Joga 2018-10-19T14:21:18+00:00

JOGA

˝Naša joga je pot resnicoljubja v mislih, besedah in dejanju. Odpravite se na lastno pot raziskovanja z našimi vrhunskimi tečaji joge in odkrijte vadbo, ki vam najbolj ustreza.˝

Letošnje slikovito poletje in daljši čas preživet v čarobni Indiji, me je kot lastnico Satya joga in tantra centra, spremenil v res veliki meri. Prav tako tudi moj pogled na jogo. Sicer sama že od nekdaj prisegam na vadbo joge, ki je v zadovoljstvo vadečemu in predstavlja lastno polnjenje s čisto energijo. V preteklosti sem bila obremenjena s stili joge, avtentično okolje pisane Indije pa mi je odprlo oči. Stile in jogo samo dobro predalčkamo Evropejci, ki hočemo odkriti toplo vodo, pa ta že ves čas teče. Joga naj bo čas, ki ga svojemu telesu in duhu preprosto privoščimo. Imejmo odnos do samega sebe… na vadbah pridobimo vsaj kanček samodiscipline, poskušamo odkriti, kje so meje našega telesa kot tudi uma in duha. Pojdi na jogo, zaradi sebe, zaradi svojega napredka. Ni važno, če si začetnik ali pa že zrel praktikant joge, pomemben je čas, ki ga podarjaš samemu sebi. In takšne bodo tudi moje vadbe v bodoče, pri asanah ostajamo v mejah in po želji malenkost čez mejo, ki jih naše telo dopušča, naučili pa se bomo pravilno dihati in v nadaljevanju tudi izpopolnjevali tehnike različnih pranajam. In še priljubljene meditacije ob koncu vadbe, ki pa vedno peljem v smer, da se zavedamo sami sebe, da smo tukaj in zdaj, da rastemo in da vse zmoremo. In tako živimo polno življenje, ki si ga želimo.

Satya joga in tantra center je sodoben joga center v Ljubljani, ki ponuja inovativen in moderen pristop, a hkrati spoštuje starodavno tradicijo. Naši učitelji imajo za seboj dolgoletno lastno prakso, so visoko izobraženi z najvišjimi mednarodno priznanimi certifikati iz celega sveta in se ves čas izobražujejo ter izpopolnjujejo. Naše skupine na vadbah joge so majhne, tako da se vaditelj res lahko posveti prav vsakemu in po potrebi prilagodi vadbo vadečemu. Vadba joge poteka v svetlem, prijetnem, sproščenem in mirnem okolju.

URNIK JOGA

Uskladite um

Uskladite telo

Uskladite duha

Okrepite telo

Osvobodite življenske energije

Poskrbite za srečne
misli

Izkoristite lahkotnost življenja

Globoko vdihnite in izdihnite…

˝Zato le globoko vdihnite in izdihnite ter se prepustite jogijskim asanam in lastnemu dihu.˝

Namaste!

JOGA, TANTRA?

KONTAKT