Programi 2018-10-18T08:37:54+00:00

PROGRAMI

PRAVO BOGASTVO

Ves čas ga nosimo s seboj. Varno skritega. Naše osebno bogastvo, ki nam ga nihče ne more vzeti. Tudi ni strahu, da bi ga morali komu posoditi. Morda smo nanj le na trenutke pozabili ali pa šele sedaj želimo uživati ob vseh spoznanjih, ki smo jih tekom let pridno shranjevali na varno. Vsa naša spoznanja se skrivajo v posameznih besedah, ki so pregloboke in prebogate, da bi jih lahko opisovali eden za drugega.

Vsak je unikat. Besede so lahko univerzalne, posamezna občutenja pa so obarvana z lastno energijsko noto, so posebna, kot smo vsi mi. Spodnji slovarček je samo znak, ob katerem se ustavi, zapri oči in pomisli, da vse znaš in vse zmoreš, da morda potrebuješ samo smiselno obliko scenarija, kako posamezne besede združiti v celoto, ki te bo popeljala na pot intime, spontanosti in čistega užitka. Takšni so naši programi. Najboljši zate, saj si to zaslužiš. Ker to pravzaprav tudi pričakuješ. Tantra, tantrični seks, tantrična spolnost, čutenje, trenutek in čas samo zame, dihanje, nežen dotik, pravilno dihanje, čutna masaža, vodnik čistega užitka, intimnost, zapeljevanje, popolna sprostitev, čista spolna energija, brez tabujev, odkrit odnos, tantra in enotnost, doživeti vrhunec, G točka, meditacija, seks in kreativnost, tantra in enotnost, seks in popolna osebna rast, užitek, sredstvo sproščanja, harmonija, spontanost, naslada…

Vaše bogastvo vam pomagamo najti tri vikende zapored na praktičnih tantra delavnicah. Program, ki mu po obsežnosti in ceni ni para, ki je dejansko takšen, da vam odvzame vse alibije zakaj nebi končno nekaj naredili zase. Dejansko si ne dovolimo, da vam nemogoče zgodbe o tem kako boste po enem vikendu vedeli in znali vse, poskušamo prodati. To ni stil Satye. Po prvem vikendu se šele začnete zavedati svoje nevednosti, ampak skupaj rastemo še naprej, po drugem in tretjem vikendu pa se zgodba obrne. Postanete samozavestni, veste kako in kaj, predvsem pa zakaj.

Program bo potekal od čarobnega decembra, pa vse do ponovnega prebujanja narave, maja.

SOLO

Za samo učenje tantrične in taoistične modrosti, ki jo nadgradimo s tehnikami, ki so posebej učinkovite pri samem spolnem aktu ni potrebno na obiskovanje programa pristopati v paru. Partnerja ali partnerko najdete med našimi obiskovalci.

Program ob vsej teoriji in tehnikah, ki se jih učimo, vsebuje tudi spolne prakse in se prav zaradi tega močno razlikuje od drugih sorodnih programov, kjer se po teoriji vse konča. Prav zavoljo tega se od udeležencev programa kot samoumevno smatra, da so maksimalno urejeni, da jim čistoča predstavlja vrednoto, osebna higiena in popolno zdravje pa sta za njih samoumevna in na prvem mestu.

Program je mišljen kot neposredno in povsem spontano spolno prebujanje vsakega učenca. Ljubezen do telesa in duha ponovno obudimo z dotikom, dihanjem in meditacijo. Brez kakršnega koli občutka krivde in nepotrebnega sramu. Naučimo se čutiti strast. Odkrivamo lastno spolno energijo, ki ji dejansko omogočimo, da postane spet aktivna in kreativna. Ali pa končno. Naučimo se jo zavestno uporabljati, saj lahko le s pravilno usmerjeno spolno energijo izpolnimo namen tantričnega poslanstva.

Program nas vodi v smer, ko teorija z zavestnim dotikom na pravem mestu postane božanski užitek. Ko je spolni akt končno nadgrajen z občutki, ki smo jih nekje pozabili ali pa jih nismo poznali. Zdaj jih.

ŠTIRJE LETNI ČASI

Tantra ni instantna. Dejansko ne moremo zaobiti mnogih ovir, ki jih imamo pred seboj, postavljene pred končnim ciljem. Res je, tudi cilj vidimo med seboj povsem različno. Ampak vseeno ga zaznavamo kot popolni užitek, kot čas, ko se vse ustavi in se končno prebudi naše lastno čutenje. Čas, ko vznemirljivo prejemamo in brezpogojno dajemo.

Program “Štirje letni časi” je naš najbolj kompleksen program. Trudimo se, da v skupini ali pri delu s posameznikom, nikakor ne spustimo niti en sam pomemben gradnik, ki temelje naši tantri, dela trdne in smiselne. Skozi daljše obdobje se srečujemo tudi s problemi, ki jih sproti odpravljamo in skrbimo, da je naš končni mozaik trden in živahno obarvan. Da kipi od naše življenjske energije. Da žarči čisto spolno energijo.

Program je skozi daljše obdobje, kot pove že njegovo samo ime, sestavljen iz teoretičnega dela, kjer pridobivamo osnovno tantrično znanje, iz tantra joge, kjer se začnemo zavedati našega telesa in iz poglobljenih meditacij. Le te so mišljene kot poglobljena analiza nas samih, lociranja problemov, ki jih želimo preoblikovati v izzive in najti rešitve. Klasičnih meditacij, ki so nekakšen beg pred stvarnostjo ne maramo in se jih ne poslužujemo. Tantra je preveč stvarna in pregloboka za kaj takega. Na ta način pri tem programu dejansko začnemo živeti drugače in se na vplive iz okolja odzivati drugače. Tantra joga je pomembna, saj začnemo zaznavati občutke, kako se nam telo odziva v posameznih položajih, kaj mu odgovarja in kaj malo manj. Že zavoljo kasnejših položajev pri sami spolni igri, vam bodo ti občutki zelo koristni in si jih boste lahko priklicali vedno, kadar jih boste želeli. Ključno pri sami jogi je, da se naučimo pravilno dihati. Nekaj, kar se kot samoumevno zdi vsem, je največkrat prav osnoven problem. Dihanje in popolna spolnost pa gresta z roko v roki. Enega brez drugega ni.

Naša tantra nima veliko skupnega s klasičnimi tečaji tantričnih masaž, saj je tam veliko govora, kaj se sme in kaj ne. Naša tantra vodi v popolno spolnost in želimo predramiti vašo spečo spolno energijo. In vas popeljati v odkrito spolnost brez meja in tabujev, katera je med dvema, ki se spoštujeta in sta se eden drugemu pripravljena predati v celoti, resnično brezmejna.

Program vključuje tedensko eno vadbo tantra joge v terminu, ki ga po urniku poljubno izberete sami, eno mesečno meditacijo in dve tridnevni vikend delavnici tantre s poudarkom na dotiku, kot osnovnim elementom spolne igre. Vikend delavnice praktičnih vaj so na sporedu po koncu vsakega polletnega obdobja in so za udeležence programa brezplačne.

TANTRA MEDITACIJE

Poznate zgodbo o slončku, ki mu še čisto majhnemu nadenejo okoli noge verigo? Nekajkrat jo poskuša pretrgati, pa ne gre in čeprav zraste v mogočno žival, veriga ostane ista, saj je prepričan, da je ne more pretrgati.

V trenutku, ko se moški zave erekcije in doživi tudi prvi izliv, je zgodba sila podobna. Konec je isti. Kaj bo, ko bo? Ko erekcija ne bo več dovolj močna. Kaj storiti, da prehitro ne doživim izliva. Mračne, povsem nepotrebne misli položene na naš trdi disk.

Vse, izključno vse je v naših glavah. Tantrična meditacija nam omogoča, da ponovno najdemo stik sami s sabo in da za vedno preženemo negativne misli. Le te vas delajo točno take kot nočete biti.

Zakaj je tantrična meditacija tako močno sredstvo za zdravljenje duha, uma in telesa? V Satya tantra centru izvajamo vodene meditacije, prepričani v močno in učinkovito delovanje le teh. Trudimo se s pomočjo zdravih in pozitivnih misli dejansko spremeniti negativne vzorce in povezave v naših možganih. Ne gre za beg pred resnico in bivanje v lažnem svetu, gre za lociranje in odpravo težav. In ker je um še vedno naše najmočnejše orodje z njim premagamo psihične in fizične omejitve in težave.

V Satya tantra centru pač izhajamo iz tega, da težave z moško erekcijo in prezgodnjim izlivom niso problemi, ki jih je potrebno takoj označiti kot bolezensko stanje. So zgolj psihične, fizične ali čustvene motnje, ki se jih med meditacijo zavemo, od njih ne bežimo in jih s čistim umom omejimo in kasneje odpravimo.

Tantra je energija, ni tehnika kot vam to danes skušajo vsi prodati. In energijo je mogoče »preobrniti«, iz negativnega v pozitivno. Meditacija je najboljši način, kako to storimo sami. Zase.

POPOLNI LJUBIMEC

Individualni program za moške, ki dejansko želijo v očeh svoje partnerke postati najboljše, ljubimec kot si ga je vedno želela in si ga zasluži. Ker program v svoji shemi vsebuje tudi spolne prakse, se od vsakega udeleženca programa pričakuje, da je urejen, da mu je čistoča samoumevna in da sta mu osebna higiena in zdravje na prvem mestu.

Program vodimo po smernicah ob katerih odkrivamo zakaj in kako moški postane boljši ljubimec. Odkrivamo skrivnosti kako lahko odnos traja dlje in brez da ga pri tem prekine prezgoden izliv. Kje so ženske skrite točke, občutljive na dotik in stimuliranje. Točke, ki jo vodijo v blaženost ( nikar ne dvomite, veliko več jih je kot pa to navajajo spletni iskalniki ). Najvažnejše je, da se naučimo kako doseči, da svoj spolni potencial vedno ohranjamo na nivoju, ki ga večina moških želi.

Znanje in informacije, ki jih dobite v Satyi pripomorejo, da kot ljubimec prinesete svoji najdražji le najboljše. Občutke ki jih znate voditi, občutke za katere ste lahko prepričani, da bodo trajali dovolj dolgo. Programska pot tega programa je usmerjena v spolnost in seks, ki naj bo res blažen, zato program ni namenjen teoretikom in moralistom. Samo skozi popoln spolni odnos moški lahko raste kot osebnost, postane samozavesten in uspešen.

JOGA, TANTRA?

KONTAKT