Cenik 2018-12-17T13:56:09+00:00

CENIK

INDIVIDUALNA URA TANTRE

Individualni programi tantre so namenjeni vsem, ki pri delu v skupini ne morejo biti sproščeni in si želijo, da vstopajo v svet tantre in tantrične spolnosti v popolni intimi. S programi individualne tantre smo v pretekli sezoni dosegli zavidljive rezultate. Program dela se pripravi na svetovalnem pogovoru in je prilagojen željam posameznika oziroma para, predznanju in ciljem, ki jih želi-ta doseči.

CENA: 100€

PRAVO BOGASTVO

Povsem nov program, ki smo ga v našem Satja joga in tantra centru uvedli na prošnjo mnogih, ker si želijo v kratkem času pridobiti kar največ znanja in izkušenj o tantri in jim delavnik ali življenjske obveznosti drugače ne dopuščajo. Ker v našem Satja joga in tantra centru ves čas vztrajamo na tem, da enkratna tantra delavnica v življenje prinaša zmedo in ne napredek. Program Pravo bogastvo s svojim obsegom in ceno predstavlja povsem nov mejnik za mnoge, ki želijo svoje spolno življenje zares obogatiti in občutiti. V izbranem mesecu si tri vikende zapored vzemite čas zase in za svojega partnerja ter stopite iskreno in brez obremenitev na pot k popolnemu užitku… 92 spontanih in sproščenih ur programa Prvo bogastvo, ki prinaša nove izkušnje in spoznanja, si privoščite po ceni, ki ji ni para…

*CENA: 300€ za par (plačilo do 31.12.2018)
REDNA CENA: 300€/oseba

PROGRAM ŠTIRJE LETNI ČASI

Program ŠTIRJE LETNI ČASI bo v letošnji sezoni 2018/2019 potekal od decembra do maja prihodnje leto. Program, ki je namenjen vsem, ki želijo korenito spremeniti svoj odnos do sebe, svojega telesa in svoje spolnosti, vključuje štiri mesečne vadbe tantre joge, eno mesečno meditacijo in zaključni tantra praktikum vikend. Tantra sama pa sebi ni nekaj instantnega, zato v našem Satya joga in tantra centru še vedno ta program smatramo kot najboljšega.

CENA: 50€ mesečno

SVETOVALNA URA

Svetovalni razgovor je osnova vsakega individualnega dela, saj skupaj ugotovimo želje vsakega posameznika, zakaj se sploh podaja na pot tantre, njegove probleme in težave v spolnosti. In seveda kakšne lastne cilje želi doseči, katere probleme in motnje odpraviti. Prav tako naredimo tudi plan dela in časovne okvirje, v katerih v nadaljevanju delo poteka. Svetovanje za pare poteka ločeno, saj na ta način marsikdo bolj sproščeno in odkrito izraža svoje želje, hrepenenja in pričakovanja, kot tudi blokade, zadržke in težave. Program pa se potem sestavi tako, da se vse želje združijo na skupni imenovalec in se določi intenziteta ter časovni okvir našega skupnega delovanja.

CENA: 50€ (Cena velja tudi za par, kljub ločenemu svetovalnemu razgovoru)

TANTRA MEDITACIJA

Individualna tantra meditacija je primerna za vse, ki jih mučijo težave z erekcijo in prezgodnjim, nekontroliranim izlivom. Vse, prav vse je v glavah, naših mislih. Težave se odpravljajo na način, ko ob čutenju globoko v sebi pridemo do spoznanja, da so težave konstrukt našega uma, da telo kot popolni stroj zmore več in bolje. Že po nekaj meditacij so razlike od začetnega stanja opazne, erekcija je trdna in prezgodnji izliv ni več problem, naučimo pa se ga tudi kontrolirati.

CENA: 100€/ura

JOGA, TANTRA?

KONTAKT